Do you have a colleague that could need a nudge? 

 
This project is in Swedish:


Nytt nudgingprojekt - är din arbetsplats den vi söker?

Svårt att få kollegorna att lägga rätt i återvinningen? Blir du irriterad när du ser hur många fimpar och tuggummin som ligger på marken utanför entrén? Borde ni egentligen inte ta ett samlat grepp för att få fler att cykla till jobbet? Glömmer du ofta att stänga av datorn före du går, trots att du vet att du borde? Hur motiverar man sig själv och andra att ta trapporna istället för hissen? Du är inte ensam. Och din arbetsplats är långt från den enda som skulle må bra av en vänlig knuff mot fler hållbara val. 

Inom både miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet finns mycket forskning kring nudgar som har stor potential att göra just arbetsplatser bättre och mer hållbara. Exemplen ovan är bara några beteenden där det finns beprövade studier som visar att nudging kan hjälpa till. Vill vi ta vara på och göra det enkelt för både arbetsgivare och medarbetare att göra hållbara val på arbetsplatsen. Därför lanserar vi nu ett nytt koncept för nudging på arbetsplatsen!  Våren 2018 kommer vi att köra en pilot tillsammans med ett antal utvalda företag som vill testa och vara först i Sverige med konceptet. 

Vi har en plats kvar i pilotstudien våren 2018 och söker nu en arbetsplats som är intresserade av att vara med. Det vi efterlyser är främst kontor med minst 100 anställda på samma plats. Kanske är detta precis vad just din arbetsplats har väntat på?

Hör då av er till jessica@awinwinworld.com och anmäl ert intresse. Vi  planerar att hålla ett första informationsmöte för er som är intresserade redan i början av februari - så tveka inte att kontakta oss med detsamma! 
 

nudging på arbetsplatsen

Arcive

Latest news