Vi söker projektledare som gillar digital utveckling och hållbarhet

Vi söker en ny medlem till vårt team - är det du? 


VILL DU…
… arbete med beteendeförändring för en resurseffektiv hållbar framtid? 
….jobba i ett snabbfotat och entreprenöriellt team?

ÄR DU… 
… en erfaren projektledare som älskar kundkontakt? 
… duktig på att förstå webb från ett användarperspektiv? 

VI SÖKER…
… dig som vill leda vårt digitala affärsområde Tech4Good med fokus på nudging och beteendeförändring för hållbara val. Du kommer ansvara för våra digitala projekt och ha nyckelrollen mellan utvecklingsteam och kund.
Du är en trygg och erfaren projektledare som lyssnar till kundens behov och kommer med kreativa lösningar. Du skapar en egen struktur och har hand om hela projektet från start till mål - tar fram projektplan, leder teamet och håller i budgeten, ansvarar för uppföljning och presenterar resultatet.

SOM PERSON…
…är du driven, framåt, strukturerad, självgående och gillar att jobba i team. Du håller ordning och reda och är van att jonglera många arbetsuppgifter samtidigt. 

KVALIFIKATIONER VI SÖKER ÄR…
… tidigare arbetslivserfarenhet från att leda digitala projekt med budgetansvar och team-ledaransvar. Du pratar obehindrat kod med en utvecklare ena stunden för att i nästa stund diskutera hållbarhet, nyckeltal och budgetar med kund. 
Det är viktigt att du är bekväm med att både prata, läsa och skriva engelska obehindrat. Att du är flytande i att använda och kommunicera via digitala kanaler så som t.ex. Skype, Facebook, Dropbox, Googles tjänster med flera digitala verktyg är en grundläggande förutsättning då vi arbetar i en mycket digital miljö. 

VI ERBJUDER…. 
… en väldigt bra möjlighet för dig som är intresserad av att arbeta med nudging och att lära dig mer om metoden samt hur den kan tillämpas för att främja hållbar val.
Uppdraget är mycket flexibelt och sker på valfri ort. Vårt huvudkontor är i Göteborg men både vårt team och våra kunder är baserade på olika platser. Därför är det av mindre vikt vart i landet du bor så länge du är villig att resa för kund- och projektmöten. 
Som projektledare kommer du att axla en betydelsefull roll där du är med och bidrar till vår fortsatta utvecklingsresa! För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas och växa inom organisationen. 

ANSÖKAN
Tjänsten är öppen att söka för både dig som är frilansande konsult och för dig som är intresserad av en anställning. Vi tänker oss 60-100% i omfattning men är öppna för deltid under en övergångsperiod t.ex. om du har pågående uppdrag. Vi vill ha ditt CV samt ett kort personligt brev eller en video där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten samt varför just du är rätt kandidat, senast den 31 januari 2019, till katharina@awinwinworld.com. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.

För mer information, kontakta: 
Katharina Paoli, Managing Director, A Win Win World. 
Tel.0709-530153, katharina@awinwinworld.com. 

Archive

Latest news