Nudging- get started

Katharina Paoli, Ordförande i Nudging Sweden håller i utbildningen. Katharina Paoli, Ordförande i Nudging Sweden håller i utbildningen.

This training is in swedish 

Funderar du på att använda nudging som metod för att få driv i ert hållbarhetsarbete? Missa inte denna utbildning som går på flera platser i landet!
 
Nudging är en bra metod om man vill få sin omgivning att göra mer hållbara val. Genom att hjälpa sina medmänniskor att välja bra alternativ kan man få kollegorna att lägga rätt i återvinningen, skolelever att slänga mindre mat eller fler att resa kollektivt istället för att ta bilen till jobbet.

Vill du veta mer och få konkreta förslag på hur du kan använda beteendevetenskap för att driva på hållbarhetsarbetet på din arbetsplats?  Nudging Sweden bjuder in till två utbildningstillfällen, ett i Göteborg och ett i Stockholm, där du får kunskapen som tar dig hela vägen från teori till praktik.
Vid utbildningstillfället får du en genomgång av vad nudging är och när det kan vara en effektiv metod i hållbarhetsarbetet. Vi lyfter fram ett flertal exempel som gett bevisad effekt och vi kommer även att peka på nytänkande lösningar som väntar på att testas.

För att du ska vara redo att köra igång direkt när du kommer hem går vi igenom vår konkreta arbetsprocess i 6-steg och du kommer också att få arbeta med en handlingsplan för din verksamhet.

Eftersom vi vill att du ska få resultat av arbetet i din verksamhet ingår även en uppföljande konsultation. Då får du personlig rådgivning kring just dina nudging-idéer och kring de aktuella projekt som ni har påbörjat.

Utbildningstillfällen

Kostnad
Utbildningen kostar 5 900 kr exkl. moms.
Boka i god tid och få  1 000 kr i rabatt. 
Kontakta oss om ni är 5 eller fler från samma organisation som vill gå en kurs så ordnar vi en grupprabatt. 

Medlemmar i Nudging Sweden har alltid 20% rabatt på våra kurser,  även på Early-bird-pris. 
 
Anmälan
Anmäl ditt intresse genom att skicka ett mail till jessica@awinwinworld.com
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter