Smart Nudges Mobility
Smart Nudges Mobility

Sustainable Choices Made Easy

Vi hjälper dig med beteendedesign och konkreta lösningar som ger mätbara resultat med hållbarhet i fokus. Så blir det lätt att göra rätt.
Boka intromöte
Logo: HSBLogo: Göteborg StadLogo: GoCo Health Innovation CityLogo: Essity TorkLogo: Uppsala kommunLogo: WWF - World Wildlife Foundation

VAD ÄR NUDGING?

Nudging är en vänlig knuff i rätt riktning. Vi är experter på nudging för hållbara val och erbjuder digitala tjänster och rådgivning inom beteendedesign.

Nudging handlar om att designa valsituationen med hjälp av insikter från psykologi och beteendevetenskap för att ge en vänlig knuff i rätt riktning. Det kan vara att få anställda att cykla istället för att ta bilen, att få hyresgäster att sortera soporna rätt eller att få skolbarn att slänga mindre mat. Helt enkelt - vi gör det lätt att göra rätt!

Mer om nudging
Video Changing Habits - Katharina Paoli Nudgd - Change Now

Digital nudging -
mätbart och personligt

Digitala verktyg inom nudging är perfekta för att på ett smidigt sätt få anställda, invånare eller kunder engagerade i hållbarhetsfrågor.

Digitala lösningar gör det bland annat möjligt att:

  • Använda sig av automatiserade nudgar för att uppnå önskad beteendeförändring
  • Mäta resultatet på ett enkelt sätt
  • Nå din målgrupp direkt i deras mobiler

Ett exempel är den digital plattformen Resvana som gör det lätt att resa hållbart. Många vill börja resa mer klimatsmart men har svårt att ta första steget. Resvana ger användaren en vänlig och personlig knuff för att välja cykel, gång, kollektivtrafik, testa bildelningstjänster eller byta till elbil.

VÅRA DIGITALA LÖSNINGAR
Smart Nudges Mobility - Web app version

KOM IGÅNG MED NUDGING

Vill ni som företag utvecklas inom beteendevetenskap? Då har ni hittat rätt!

Katharina Paoli SJ Biz frukost

Rådgivning

Söker du lösningen på era beteendeutmaningar? Kontakta oss för rådgivning, kreativ input, projektledning och analys inom beteendedesign!

Hållbarhetsdagen Halland Katharina Paoli

Utbildning

Vill du lära dig mer om nudging och beteendedesign? Välkommen att boka en kurs, en föreläsning eller en skräddarsydd workshop!

Upptäck
Nudgd academy
Nudging Sweden Community

Community

Känner du till Nudging Sweden – Sveriges största nätverk inom nudging? Gå med och få tillgång till inspirerande utbildningar, nätverkande och erfarenhetsutbyte!

Nyheter om nudging

Gör som över 1 000 andra! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev om du är nyfiken på beteendedesign och vill ha konkreta tips och inspirerande exempel.

Ja Tack! Jag vill ha tips och inspiration!

Boka intromöte

Boka intromöte

Funderar du på om nudging kanske kan hjälpa er organisation? Då har du kommit till helt rätt ställe! Låt oss börja med ett kostnadsfritt intromöte så kan vi tillsammans kika på om detta är en metod som passar er!

 

Välj datum och tid i kalendern för att boka intromöte med en av våra nudgingexperter.

Senaste nytt

Här delar vi inspirerande case,  intressanta intervjuer och bjuder in till digitala träffar där du kan dela erfarenheter av att jobba med beteendeförändring i praktiken. Missa inte senaste nytt om nudging!